Tuinontwerp

Dankzij onze jarenlange ervaring en voortdurende inspiraties creëren wij eigentijdse, hoogwaardige en bijzondere tuinen. Na een eerste kennismaking en het bespreken van de wensen maken wij in opdracht een tuinontwerp met bijbehorende offerte. In het tuinontwerp worden aspecten als verlichting, beregening en beplantingsplan desgewenst meegenomen. Het tuinontwerp werken wij digitaal uit zodat veranderingen eenvoudig kunnen worden aangepast.

Tuinontwerp

Het tuinontwerp werkt als volgt. Eerst vindt er een oriënterend gesprek plaats waarbij de tuin ingemeten wordt. Vervolgens wordt op basis van de geschatte tijd voor het digitale ontwerp een offerte opgesteld of een prijs afgesproken. Bij goedkeuring hiervan gaan we direct aan de slag met het ontwerp. Het grote voordeel van een digitaal ontwerp is dat aanpassingen makkelijk kunnen worden doorgevoerd.

Op basis van het ontwerp maken we natuurlijk ook een calculatie / offerte voor de aanlegwerkzaamheden. U kunt op afspraak in onze 3000 m2 grote showtuin inspiratie op doen. De kosten voor het ontwerp liggen meestal tussen de 100 en 400 euro. Wanneer wij de tuin ook mogen gaan maken brengen wij de ontwerpkosten in mindering. Als u zelf een goede schets op schaal heeft gemaakt, stellen we de bijbehorende offerte uiteraard kosteloos op.

 

Hoe kunnen we u helpen? Vraag vrijblijvend om een offerte Offerte aanvragen
Tuinaanleg

In een tuin moet u zich thuis voelen na een dag hard werken. Zittend in uw tuinset moet u lekker kunnen genieten van de planten in de tuin. Totaaltuin Brabant snapt dit als geen ander en legt voor u de tuin van uw dromen aan.

Tuinonderhoud

De kunst van een mooie tuin is het behouden van een mooie tuin. Veel van onze klanten kiezen er daarom voor om dit aan Totaaltuin Brabant uit te besteden. Wij zorgen ervoor dat uw tuin ten alle tijden mooi is. Het tuinonderhoud bestaat voor een belangrijk deel uit het toedienen van voedingsstoffen, onkruidbestrijding, snoeiwerkzaamheden en gazononderhoud.  

TotaaltuinBrabant

Haarenseweg 46
5061 VL Oisterwijk
(013) 533 95 68
info@totaalboombrabant.nl

Converzo.nl | De Wordpress specialist uit Tilburg