Tuinontwerp

Dankzij onze jarenlange ervaring en inspiraties creëren wij tijdloze bijzondere tuinen. Na een eerste kennismaking en het bespreken van de wensen maken wij een tuinontwerp met bijbehorende offerte. In het tuinontwerp worden aspecten als bestrating, verlichting, beregening en beplanting meegenomen. Ook een veranda of een tuinhuisje kunnen we verzorgen.

Tuinontwerp

Het werkt als volgt:

Eerst vindt er een oriënterend gesprek plaats waarbij de tuin ingemeten wordt. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp en de bijbehorende offerte.

Het grote voordeel van een digitaal ontwerp is dat aanpassingen makkelijk kunnen worden doorgevoerd.

Onze offerte voor de aanlegwerkzaamheden is opgebouwd uit posten zodat u een goed overzicht heeft hoe de prijs is opgebouwd.

Wanneer het ontwerp en de offerte klaar zijn maken we een afspraak met u in onze showtuin. Hier hebben we veel voorbeelden van beplanting en bestrating en kunt u tevens inspiratie opdoen en nader kennis maken met ons bedrijf.

 

 

 

Hoe kunnen we u helpen? Vraag vrijblijvend om een offerte Offerte aanvragen
Tuinaanleg

In een tuin moet u zich thuis voelen na een dag hard werken. Zittend in uw tuinset moet u lekker kunnen genieten van de planten in de tuin. Totaaltuin Brabant snapt dit als geen ander en legt voor u de tuin van uw dromen aan.

Tuinonderhoud

De kunst van een mooie tuin is het behouden van een mooie tuin. Veel van onze klanten kiezen er daarom voor om dit aan Totaaltuin Brabant uit te besteden. Wij zorgen ervoor dat uw tuin ten alle tijden mooi is. Het tuinonderhoud bestaat voor een belangrijk deel uit het toedienen van voedingsstoffen, onkruidbestrijding, snoeiwerkzaamheden en gazononderhoud.  

TotaaltuinBrabant

Haarenseweg 46
5061 VL Oisterwijk
(013) 533 95 69
info@totaalboombrabant.nl

Converzo.nl | De Wordpress specialist uit Tilburg