Tuinonderhoud

De kunst van een mooie tuin is het behouden van een mooie tuin. Veel van onze klanten kiezen er daarom voor om dit aan Totaaltuin Brabant uit te besteden. Wij zorgen ervoor dat uw tuin ten alle tijden mooi is. Het tuinonderhoud bestaat voor een belangrijk deel uit het toedienen van voedingsstoffen, onkruidbestrijding, snoeiwerkzaamheden en gazononderhoud.

Tuinonderhoudscontract

Dankzij onze tuinonderhoudscontracten zijn wij in staat tegen redelijke kosten uw tuin het jaar rond mooi te houden. In de meeste gevallen komen wij in het groeiseizoen dan eens per 4 weken, u kunt er ook voor kiezen het maaien van uw gazon eveneens door ons uit te laten voeren. In de winter voeren wij een winterbeurt uit en in het voorjaar wordt uw gazon geverticuteerd. Uw hagen worden in de meeste gevallen 2 maal per jaar geknipt. Ook het schoonhouden van de bestrating valt onder het contract.

Behalve in contractvorm kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om de werkzaamheden op regiebasis periodiek door ons uit te laten voeren.

 

Hoe kunnen we u helpen? Vraag vrijblijvend om een offerte Offerte aanvragen
Tuinaanleg

In een tuin moet u zich thuis voelen na een dag hard werken. Zittend in uw tuinset moet u lekker kunnen genieten van de planten in de tuin. Totaaltuin Brabant snapt dit als geen ander en legt voor u de tuin van uw dromen aan.

Tuinontwerp

Dankzij onze jarenlange ervaring en voortdurende inspiraties creëren wij eigentijdse, hoogwaardige en bijzondere tuinen. Na een eerste kennismaking en het bespreken van de wensen maken wij in opdracht een tuinontwerp met bijbehorende offerte. In het tuinontwerp worden aspecten als verlichting, beregening en beplantingsplan desgewenst meegenomen. Het tuinontwerp werken wij digitaal uit zodat veranderingen eenvoudig kunnen worden aangepast.

Converzo.nl | De Wordpress specialist uit Tilburg