Duurzame totaaltuinen

Bij Totaaltuin Brabant is duurzaamheid meer dan alleen een woord; het is een kernwaarde die we koesteren in alles wat we doen. We zijn ons bewust van de impact die onze activiteiten hebben op het milieu en streven ernaar om deze impact te minimaliseren, terwijl we tegelijkertijd hoogwaardige groene ruimtes creëren.

Groene showtuin en ecologische tuin

Als expert in totaaltuinen geven we graag het goede voorbeeld. Onze uitgestrekte groene showtuin en ecologische ruimtes zijn niet alleen bedoeld om klanten te inspireren, maar ook om bij te dragen aan de bevordering van biodiversiteit en het behoud van de natuurlijke habitat.

Duurzaam wagenpark

Onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën voor minimale uitstoot. We investeren in voertuigen met euro 6 motoren en maken zoveel mogelijk gebruik van accugereedschap, waardoor we onze ecologische voetafdruk verminderen en bijdragen aan schonere lucht.

Circulaire afvalstromen

We streven naar een circulaire benadering van afvalbeheer. Onze eigen afvalstromen worden hergebruikt en gerecycled. Van compostproductie tot hergebruik van hout voor de meubelindustrie en het leveren van houtsnippers voor groene stroom.

Zonne-energie en waterbeheer

We investeren in hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen op ons pand, om onze eigen duurzame energie op te wekken. Daarnaast vangen we hemelwater op in natuurlijke poelen op ons terrein, waardoor we een bijdrage leveren aan het verminderen van wateroverlast en watertekort.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen
Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Laat ons uw droomtuin werkelijkheid maken.
Offerte aanvragen
Algemene voorwaarden | Privacy policy