Tuinaanleg

Dankzij ons professionele en enthousiaste team gecombineerd met een uitgebreid machinepark zijn wij in staat hoogwaardige eigentijdse tuinen te realiseren. Na goedkeuring van het ontwerp worden de werkzaamheden in overleg ingepland. Wanneer wij van start gaan, werken wij de aanlegwerkzaamheden in 1 fase af zodat u zo min mogelijk overlast heeft. Gedurende het proces blijft u uiteraard betrokken bij de werkzaamheden en eventuele aanpassingen kunnen altijd nog worden doorgevoerd.

 

Hoe kunnen we u helpen? Vraag vrijblijvend om een offerte Offerte aanvragen
Tuinontwerp

Dankzij onze jarenlange ervaring en voortdurende inspiraties creëren wij eigentijdse, hoogwaardige en bijzondere tuinen. Na een eerste kennismaking en het bespreken van de wensen maken wij in opdracht een tuinontwerp met bijbehorende offerte. In het tuinontwerp worden aspecten als verlichting, beregening en beplantingsplan desgewenst meegenomen. Het tuinontwerp werken wij digitaal uit zodat veranderingen eenvoudig kunnen worden aangepast.

Tuinonderhoud

De kunst van een mooie tuin is het behouden van een mooie tuin. Veel van onze klanten kiezen er daarom voor om dit aan Totaaltuin Brabant uit te besteden. Wij zorgen ervoor dat uw tuin ten alle tijden mooi is. Het tuinonderhoud bestaat voor een belangrijk deel uit het toedienen van voedingsstoffen, onkruidbestrijding, snoeiwerkzaamheden en gazononderhoud.

TotaaltuinBrabant

Haarenseweg 46
5061 VL Oisterwijk
(013) 533 95 69
info@totaalboombrabant.nl

Converzo.nl | De Wordpress specialist uit Tilburg