Wat klanten zeggen over hun totaaltuinen

Hier delen we graag de ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Bij Totaaltuin Brabant streven we ernaar om uitmuntende service te bieden en onze klanten te helpen bij het realiseren van hun droomtuinen. Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met ons bedrijf en laat u inspireren door deze verhalen.

  Vandaag hebben Ivo en Rik mijn tuin weer prima verzorgd, achterstallig onderhoud fors aangepakt met resultaat.
  Bedankt, ben er blij mee!

  Binnen 2 weken een volledige nieuwe tuin gerealiseerd met nieuwe berging en strakke terrasoverkapping, keramiek tegels, graszoden en beplanting. Het resultaat is ver boven verwachting. Eindelijk na 25 jaar een schitterende patio-achtige tuin. Totaaltuin Brabant bestaat uit een heel leuk en vakkundig team. Ik zal jullie zeker aan anderen aanbevelen.

  Beste Joost,

  Vandaag hebben jouw medewerkers onze tuin helemaal tip top in orde gemaakt. Wat een fijne mensen en wat een vakwerk! Servicegericht, aardig en netjes. Ik ben echt onder de indruk. Dikke vette complimenten voor deze twee kanjers Wij komen zeker terug.

  Met vriendelijke groet,

  Ester Vromans

  Jullie mensen hebben laatst 2 bomen uit mijn tuin verwijderd.
  Dat ging heel snel, efficiënt en klantvriendelijk. Na afloop hebben jullie ook de straat helemaal schoon achtergelaten.
  Mijn complimenten.

  Dag Joost,

  Ik wilde je even laten weten dat wij supertevreden zijn met het werk van totaalboom Brabant. De werkmannen waren twee vriendelijke, aardige en kundige jongemannen. De twee bomen werden dan ook op profesionele wijze gerooid en daarna werd alles keurig opgeruimd. Echt chapeau……!

  Wij raden jullie zeker aan!

  Groetjes Frank en Marjo

  Even complimenten maken voor dit bedrijf. Hebben nu ruim een Jaar ’n abonnement op maand basis tuinonderhoud en onze tuin heeft er nog nooit zo mooi bijgelegen! Echt vakkundig werk door vriendelijke en toegewijde medewerkers.

  Even complimenten maken over dit bedrijf. Hebben nu ruim één jaar een onderhoudsabonnement op maandbasis
  en onze tuin heeft er nog nooit zo mooi bijgelegen. Wat een vakkundig werk door vriendelijke en toegewijde medewerkers!

  Afgelopen maandag hebben Yvonne en Jim de tuin na de winter weer opgeknapt tot volle tevredenheid !
  Graag tot een volgende keer .

38 thoughts on “Wat klanten zeggen over hun totaaltuinen

 1. Wij zijn zeer tevreden over het werk van Totaaltuin Brabant. Wij hebben vooral met Antoine en Yvo te maken.
  Afspraken worden altijd nagekomen en er wordt goed advies gegeven bij vragen. En de tuin ziet er altijd goed uit.

 2. Reeds enige tijd klant. We konden goede, op onze specifieke situatie gerichte afspraken maken. Deze worden goed en professioneel nagekomen, waarbij naast routine onderhoud ook de extra werkzaamheden worden uitgevoerd die de natuur dan vraagt. Veel eigen initiatief en goede communicatie. Zeer tevreden.

 3. Dat de gemaakte afspraken snel en vakkundig worden opgelost. Het personeel van alle markten thuis is en buiten werken in de tuin, kleine reparaties zelf kan uitvoeren, waardoor het inroepen van derden niet noodzakelijk is. Wij zijn uiterst tevreden omtrent de kennis van bomen, men gaat zeer vakkundig om met het snoeien en rooien van bomen. Het opruimen van takken etc. is d.m.v. het gebruik van de juiste apparatuur snel gebeurd en daardoor ziet onze tuin er binnen de kortste keren er weer perfect uit.

 4. In het voorjaar van 2014 hebben we onze tuin laten aanleggen door Totaaltuin Brabant.
  We zijn nog steeds erg blij met het resultaat.
  De aanleg verliep vlot en we waarderen erg de flexibiliteit om tijdens de aanleg nog wijzigingen in het ontwerp door te voeren.
  Al met al zijn we bijzonder tevreden.

 5. In het voorjaar van 2015 hebben wij een jacuzzi in de tuin laten inbouwen door Totaaltuin Brabant. Grote complimenten hoe dit karwei verzorgd is. Het is een prachtig element geworden in onze tuin met een luxe uitstraling. Door de houten omlijsting en planten eromheen is het een mooie plek geworden om heerlijk tot rust te komen. Er is goed geluisterd naar onze wensen. Top ook hoe de keurig nette hardwerkende mannen dit alles verzorgd hebben. Zij hebben al eerder tot volle tevredenheid diverse tuinwerkzaamheden voor ons verricht.

 6. Heb een eik laten kappen wat bijzonder vakkundig en secuur is gebeurd mede vanwege de moeilijke toegankelijkheid van de eik, alles netjes opgeruimd en meegenomen, ik ben meer dan tevreden hierover en Totaaltuin Brabant krijgt van mij een grote pluim.

 7. Ons gazon in de achtertuin was hard toe aan vervanging. We informeerden bij Totaaltuin naar de mogelijkheid om door hen het oude gras te laten verwijderen en nieuwe zoden te leggen. Ze boden aan om snel vrijblijvend even te komen kijken. Naast een kostenindicatie voor de vervanging door graszoden, kregen we ook het advies om ook kunstgras te overwegen, vanwege de ligging van de tuin en het intensieve gebruik door de kinderen. Tijdens een bezoekje aan hun showtuin hebben we de keuze voor kunstgras gemaakt. Wij wilden het graag snel gelegd hebben, en dat kon. Het is keurig volgens afspraak opgeleverd, wij zijn dik tevreden!

 8. Recentelijk hebben wij door Totaaltuin Brabant een aantal grote bomen laten rooien. Wij hebben gekozen voor Totaaltuin Brabant voor hun expertise, prijs- kwaliteit, zorgvuldigheid en gemoedelijkheid. De wijze waarop Totaaltuin Brabant omgegaan is met het snoeien, rooien en afvoeren van de bomen was van grote klasse.
  Ondanks de moeilijk bereikbare achtertuin heeft Totaaltuin Brabant deze klus geweldg uitgevoerd. Grote klasse voor dit hele team. Een aanrader om niet alleen uw tuin te onderhouden, maar ook voor uitdagende werkzaamheden, kunt u vertrouwen op het team van Totaaltuin Brabant.

 9. +Totaaltuin heeft op echt vakkundige wijze onze tuin opnieuw betegeld. En kleine problemen netjes opgelost.
  We zijn zeer tevreden.

 10. Van een woestenij naar een mooie strak aangelegde tuin.

  Wij zijn heel erg tevreden over de tuinaanleg van Totaaltuin Brabant.
  Er werd goed meegedacht over onze wens en hoe dit zo efficient mogelijk (met hergebruiken van bestaande materialen) kon worden gerealiseerd. Advies over de beplanting, prettige sfeer, (vriendelijk personeel)en fijne communicatie! Goede prijs / kwaliteit verhouding.
  Een aanrader!

 11. Totaaltuin Brabant heeft bij ons de voortuin omgetoverd tot een prachtige nieuwe tuin. Voorheen een woesternij, nu een oase. We zijn zeer tevreden over de kundige aanpak. Vooraf kregen we een tekening zodat we precies wisten wat we konden verwachten. Na een bezoek aan de inspiratietuin en rondleiding kregen we ook een goed beeld bij het soort planten dat gebruikt zou worden. Bij oplevering door de collega’s kregen we ook nog uitleg hoe de tuin te onderhouden. Kortom, we zijn zeer tevreden en kunnen iedereen zo’n prachttuin aanbevelen van Totaaltuin Brabant!

 12. Een vijftal weken heeft een zeer kundig en gemotiveerd team keihard en volgens afspraak gewerkt aan de complete aanleg van onze voor- en achtertuin. Voorafgaand hieraan werd een enorme 60-jarige boom vakkundig gerooid en afgevoerd. Alles is met de meeste zorgvuldigheid aangeplant en ook de grote terrassen (140 m2) zijn prachtig gelegd.
  Zeer tevreden en aan te raden om met Totaaltuin Brabant in zee te gaan !

 13. Erg tevreden over het werk van Totaaltuin Brabant. Eerder al bij het rooien van een van de bomen in mijn tuin en nu zeker ook bij het opknappen van de voortuin! Goede en duidelijke afspraken die stipt worden nagekomen. Voor en tijdens de werkzaamheden wordt er, waar nodig, overlegd en meegedacht. Goede service ook, dus wat mij betreft een prima bedrijf om mee in zee te gaan.

 14. Totaaltuin heeft onze achtertuin aangelegd. Van een kille omgeving is het een vlotte, gezellige en moderne tuin geworden. Communicatie met Totaaltuin verloopt professioneel, maar op informele wijze. De medewerkers hebben zichtbaar passie voor hun vak en geven op proactieve wijze vakkundig advies. Wat ons betreft een aanrader.

 15. Mooi strak werk geleverd. Tuin ligt er voortreffelijk bij en er wordt meegedacht.
  Medewerkers tonen eigen initiatief, wachten niet af tot je iets extra’s vraagt maar gaan zelf aan de slag. Zo hebben ze bij ons o.a. een paar – door mij aangelegde – slordige borders uit eigen beweging strakker en mooier gemaakt.
  Normaal zeg ik bij twijfel niet doen, maar mocht je nog twijfelen om met hen in zee te gaan zou ik zeggen: doen

 16. Na diverse mails maar verschillende hoveniers te hebben gestuurd kreeg ik het beste gevoel bij Totaaltuin Brabant. Eerst via de mail en later op de locatie zelf. Er werd goed meegedacht over het soort planten etc. In de showtuin werd duidelijk wat de mogelijkheden waren. Namen van planten zeggen mij niet veel en dan is het handig dat ze het late zien.

  Uiteindelijk is eerst de achtertuin gedaan, grote krulwilg verwijderd en diverse grote struiken en vervolgens alles netjes gemaakt.

  Begin van de zomer bleek de voortuin vol met de bekende buxusmot te zitten. Alle buxus laten weghalen, nieuwe grond en nu gekozen voor taxus. Alles prima gedaan en vooral erg fijne medewerkers die de boel netjes achterlaten en kennis van zaken hebben. Prima bedrijf om zaken mee te doen!

 17. Afgelopen juli is onze voortuin en een stukje van de achtertuin door Totaaltuin Brabant opnieuw aangepakt.
  Vooraf werd er eerst een tekening gemaakt en na overleg hoe het definitieve plaatje er uit moest komen te zien (bestrating, materialen en beplanten) zijn ze van start gegaan.
  Ik moet wel zeggen, een hele klus maar alles verliep vlot en zonder problemen. De voortuin is weer opnieuw bestraat en ligt er strak in! De aanplant en bereging zit er in! nu wachten dat alles mooi gaat groeien.
  We hebben er ook meteen verlichting in laten plaatsen wat ‘s avonds een mooi effect geeft.
  In de achtertuin een paar nieuwe borders gemaakt en een paadje van hardhout gemaakt. Het ziet er erg strak en gelikt uit.
  Wij zijn er dik tevreden mee!

 18. In het voorjaar van 2017 is onze achtertuin geheel gerenoveerd door Totaaltuin Brabant.
  Vooraf in overleg een duidelijke tekening. Er zijn o.a. enkele bomen gerooid en grond afgevoerd. Diverse paden en terrassen aangelegd, waarvan een met een prachtige overkapping. Op basis van het beplantingschema zijn er enkele bomen, veel vaste planten en een rozenperk geplant.
  Alles verliep vlotjes. Goede communicatie. Netjes opgeleverd.
  Nu, enkele maanden later, genieten we van een prachtig bloeiende tuin.

 19. In het voorjaar hebben we met Totaaltuin Brabant de achtertuin aangepakt. Samen hebben we gekeken naar de beste oplossing voor onze achtertuin. Eerst hebben we de tuin zelf volledig leeg gehaald. Vervolgens heb ik samen met een hovenier van Totaalboom Brabant alles weer opgebouwd met het professioneel materieel.
  Door de mooie showtuin hebben we een goede keuze kunnen maken in de materialen en beplanting. Je ziet dan tenminste hoe het kan worden. Dit is eigenlijk niet mogelijk van een plaatje uit een brochure! Ik vind dit echt een grote plus. We zijn in ieder geval heel blij met het resultaat. De tuin is iedere maand nog mooier geworden.

 20. We hebben pas onze voortuin aan laten leggen door totaaltuinbrabant.
  Nadat we ideën opgedaan hadden in o.a. de showtuin. Zijn ze bij ons thuis komen kijken wat de mogelijkheden waren en daarna de tuin opgemeten. Daarna een mooi ontwerp gemaakt. Na nog wat wijzigingen in het ontwerp zijn ze enige tijd later aan de slag gegaan.
  Het resultaat is ondanks dat het nu najaar is werkelijk heel mooi.
  Zeer tevreden over totaaltuinbrabant en de wijze van werken en communiceren.
  Zeker aan te raden wanneer je onbezorgd een tuin wil laten aanleggen.

 21. Sinds kort wonen wij in Oisterwijk en daar is begin mei door Totaal Tuin Brabant een meer dan leuk tuintje aangelegd. In goed over leg is vooraf besproken wat het zou kunnen worden en het resultaat is echt geweldig. De samenwerking was erg plezierig en het waren echte vaklieden die voor de aanleg gezorgd hebben. We zijn inmiddels de jongsten niet meer en ook daar is met de aanleg rekening mee gehouden. We zijn meer dan tevreden!

 22. Wij zijn erg tevreden over het ontwerp en de aanleg van onze voor- en achtertuin alsmede de bestrating.
  Prettig samengewerkt met de mannen die er vakkundig iets moois van gemaakt hebben.
  Een fijn bedrijf om mee in zee te gaan.

 23. Afgelopen oktober door Totaaltuin Brabant onze tuin laten leeghalen. Dit werd snel en naar volledige tevredenheid uitgevoerd.
  Ook erg vriendelijke vakbekwame jongens!
  Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

 24. We wilden graag onze voortuin aanpassen maar hadden geen idee hoe. In de showtuin van totaaltuinbrabant wat inspiratie opgedaan en prettig geholpen door Antoine. 2 weken later was de klus al geklaard. De jongens hebben hard gewerkt en het ziet er super uit. Rik en Stijn bedankt!

 25. We wilden onze achtertuin helemaal anders ingericht hebben. Door de jongens van Totaaltuin Brabant de hele tuin leeggehaald, zeer vakkundig en keurig.
  Daarna opnieuw ingericht met een mooie vijver, bestrating en nieuwe aanplant
  We zijn erg blij met onze nieuwe tuin. Mooie vijver en superstrakke bestrating erg mooi.
  Bedankt Rik en Antoine en andere Antoine voor de keurige en vakkundige aanpak van onze tuin.

 26. Vandaag hebben 2 medewerkers van jullie de tuin winterklaar gemaakt!
  Ben heel tevreden, het was de derde keer dat er voor mij ‘tuinwerk’ is gedaan.
  Ik blijf graag klant bij jullie, er wordt gewerkt volgens afspraken die altijd nagekomen worden!

 27. Vandaag zijn de tuinen voor en achter helemaal afgewerkt. Ik ben er zeer tevreden over.
  Mijn complimenten voor Stijn en Koen, en vandaag nog een tweede Stijn. Ze hebben hard gewerkt en waren plezierig in het contact. Ook hielden ze zoveel mogelijk de 1,5m afstand. Petje af voor deze harde werkers die van alle markten thuis bleken te zijn. Ik zal uw bedrijf aanbevelen!

 28. Vanochtend hebben Hannie en Jim keihard gewerkt in de tuin , de eerste keer weer na de winter.
  Ik ben er blij mee, onkruid weg en elles netjes achtergelaten.
  Compliment voor dit ‘koppel’

 29. Afgelopen maandag hebben Yvonne en Jim de tuin na de winter weer opgeknapt tot volle tevredenheid !
  Graag tot een volgende keer .

 30. Even complimenten maken over dit bedrijf. Hebben nu ruim één jaar een onderhoudsabonnement op maandbasis
  en onze tuin heeft er nog nooit zo mooi bijgelegen. Wat een vakkundig werk door vriendelijke en toegewijde medewerkers!

 31. Even complimenten maken voor dit bedrijf. Hebben nu ruim een Jaar ’n abonnement op maand basis tuinonderhoud en onze tuin heeft er nog nooit zo mooi bijgelegen! Echt vakkundig werk door vriendelijke en toegewijde medewerkers.

 32. Dag Joost,

  Ik wilde je even laten weten dat wij supertevreden zijn met het werk van totaalboom Brabant. De werkmannen waren twee vriendelijke, aardige en kundige jongemannen. De twee bomen werden dan ook op profesionele wijze gerooid en daarna werd alles keurig opgeruimd. Echt chapeau……!

  Wij raden jullie zeker aan!

  Groetjes Frank en Marjo

 33. Jullie mensen hebben laatst 2 bomen uit mijn tuin verwijderd.
  Dat ging heel snel, efficiënt en klantvriendelijk. Na afloop hebben jullie ook de straat helemaal schoon achtergelaten.
  Mijn complimenten.

 34. Beste Joost,

  Vandaag hebben jouw medewerkers onze tuin helemaal tip top in orde gemaakt. Wat een fijne mensen en wat een vakwerk! Servicegericht, aardig en netjes. Ik ben echt onder de indruk. Dikke vette complimenten voor deze twee kanjers Wij komen zeker terug.

  Met vriendelijke groet,

  Ester Vromans

 35. Binnen 2 weken een volledige nieuwe tuin gerealiseerd met nieuwe berging en strakke terrasoverkapping, keramiek tegels, graszoden en beplanting. Het resultaat is ver boven verwachting. Eindelijk na 25 jaar een schitterende patio-achtige tuin. Totaaltuin Brabant bestaat uit een heel leuk en vakkundig team. Ik zal jullie zeker aan anderen aanbevelen.

 36. Vandaag hebben Ivo en Rik mijn tuin weer prima verzorgd, achterstallig onderhoud fors aangepakt met resultaat.
  Bedankt, ben er blij mee!

Hoe was uw ervaring met Totaaltuin?

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Laat ons uw droomtuin werkelijkheid maken. Offerte aanvragen

Of, bel direct: (013) 533 95 69

Algemene voorwaarden | Privacy policy