Showtuin Totaaltuin Brabant

Locatie: Oisterwijk
Ontwerp: Totaaltuin Brabant
Grootte: [NADER TE BEPALEN]

De afgelopen maanden hebben we met veel toewijding gewerkt aan diverse interne projecten, met als doel een nog betere ervaring te bieden aan onze klanten. Een van de opvallende vernieuwingen is de herinrichting van ons opslagterrein, waardoor we nu nog meer ruimte hebben voor de opslag van diverse materialen, waaronder grond, groenafval, snippers en hout. Hierdoor kunnen we efficiënter werken en u beter van dienst zijn.

Daarnaast hebben we een speciale verkoopruimte gecreëerd waar u in alle rust uw ideale tuin kunt bespreken. Deze ruimte is ontworpen om u te inspireren en te helpen bij het visualiseren van uw droomtuin. Hoewel foto’s van deze ruimte nog volgen, kunt u nu al uitkijken naar een sfeervolle omgeving waarin uw tuinwensen werkelijkheid worden.

Onze vernieuwde showtuin is het hoogtepunt van onze projecten. Hier hebben we een scala aan hoogwaardige merken en producten geïntegreerd, zodat u ze zelf kunt ervaren. Van scheidingswanden en trapelementen tot vuurschalen, watertafels en potten van Adezz, tot hoogwaardige tegels van MBI De Steenmeesters en betoverende verlichting van inlite, er valt hier veel te ontdekken en te bewonderen.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen
Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Laat ons uw droomtuin werkelijkheid maken.
Offerte aanvragen
Algemene voorwaarden | Privacy policy